Hengelo (Ov)
074 - 851 76 33
info@hitaa.nl

Over Hitaa

Hitaa Pelletkachels in Hengelo (Ov)

Pelletkachel specialist in Twente

Hitaa is een bedrijf in pelletkachels, pellet inbouwhaarden en pellet-ketels. 

Pelletkachels

Pelletkachels zijn kachels met meer techniek dan gas -en houtgestookte kachels en haarden. Voor de installatie, het onderhoud en eventuele reparaties is meer specialistische technische kennis nodig. Hiervoor volgen wij voortdurend en blijvend cursussen bij de importeurs en de fabrikanten van de pelletkachels. Wij zijn erkend dealer van de door ons gevoerde merken: 

 

Wij leveren, installeren en monteren pelletkachels zelf, u weet dus vooraf wie er bij u thuis komt installeren!  Hierdoor bent u verzekerd van een juiste uitvoering, veilige installatie en degelijk vakwerk (zie service en kwaliteit). 

Prachtige showroom

In onze showroom in Hengelo zien we u graag om bijvoorbeeld:

  • sfeer te proeven
  • te ervaren hoe de pelletkachels branden
  • te horen wat wij nog meer aan service kunnen bieden
  • een vrijblijvende offerte voor u te maken 

De pellet haarden en kachels in onze showroom zijn van de merken Rika, Austroflam, Duroflame en MCZ Cadel, Red, Edilkamin, Extraflame, Phebo Stufe en Dielle  Wij voeren alleen merken waar we veel vertrouwen in hebben, die gedegen zijn gebouwd en u jarenlang plezier zullen geven. De door ons gevoerde merken zijn van meestal Italiaanse fabrikanten die al jaren pelletkachels maken. Onderdelen bijbestellen of een probleem met uw kachel oplossen is daardoor goed geregeld. 

Een offerte aanvragen

U kunt in onze showroom een offerte laten maken, maar dit kan ook door ons te bellen (074 – 851 76 33) of te mailen (info@hitaa.nl). Offertes voor luchtmodellen zijn altijd geheel vrijblijvend !!