Hengelo (Ov)
074 - 851 76 33
info@hitaa.nl

Over Hitaa

Hitaa Pelletkachels in Hengelo (Ov)

Pelletkachel specialist in Twente

Hitaa is een bedrijf in pelletkachels, pellet inbouwhaarden en pellet-ketels. 

Pelletkachels

Pelletkachels zijn kachels met meer techniek dan gas -en houtgestookte kachels en haarden. Voor de installatie, het onderhoud en eventuele reparaties is meer specialistische technische kennis nodig. Hiervoor volgen wij voortdurend en blijvend cursussen bij de importeurs en de fabrikanten van de pelletkachels. Wij zijn erkend dealer van de door ons gevoerde merken: 

Anselmo Cola 

Een van onze pelletkachel leveranciers is “Passie voor pellets” met hen zitten wij in een landelijk samenwerkingsverband / dealernetwerk. Passie voor Pellets is importeur van de: Anselmo Cola pelletkachels u vindt ons op hun site als erkend dealer: Anselmo Cola.

MCZ, Cadel en Red. 

Bij de (BeNeLux) importeur van MCZ pelletkachels Fero kunt u ons vinden via de dealerlijst (postcode aan invullen en daarna MCZ pelletkachels aanvinken) op : MCZ

Dielle 

Voor de Dielle pelletkachels is Euron de importeur/fabrikant en kunt u ons hier vinden: Dielle. U vindt ons door te zoeken op postcode/woonplaats en op het kaartje op de ballon bij Hengelo te klikken. Hitaa is premium dealer van Dielle met alle convectie modellen in de showroom. 

Duroflame 

Voor deze pelletkachels is de Nederlandse fabrikant Duroflame te Bedum.

EdilKamin 

 

Extraflame

 

Jolly Mec

 

Royal

 

Wij leveren, installeren en monteren pelletkachels zelf, u weet dus vooraf wie er bij u thuis komt installeren!  Hierdoor bent u verzekerd van een juiste uitvoering, veilige installatie en degelijk vakwerk (zie service en kwaliteit). 

Prachtige showroom

In onze showroom in Hengelo zien we u graag om bijvoorbeeld:

  • sfeer te proeven
  • te ervaren hoe de pelletkachels branden
  • te horen wat wij nog meer aan service kunnen bieden
  • een vrijblijvende offerte voor u te maken 

De pellet haarden en kachels in onze showroom zijn van de merken Anselmo Cola, Duroflame en MCZ Cadel, Red, Edilkamin, Extraflame en Dielle  Wij voeren alleen merken waar we veel vertrouwen in hebben, die gedegen zijn gebouwd en u jarenlang plezier zullen geven. De door ons gevoerde merken zijn van meestal Italiaanse fabrikanten die al jaren pelletkachels maken. Onderdelen bijbestellen of een probleem met uw kachel oplossen is daardoor goed geregeld. 

Een offerte aanvragen

U kunt in onze showroom een offerte laten maken, maar dit kan ook door ons te bellen (074 – 851 76 33) of te mailen (info@hitaa.nl). Offertes voor luchtmodellen zijn altijd geheel vrijblijvend !!